Actueel

Selecteer een categorie:
Ervaringen
“Door Hersenz ben ik een andere man geworden”

Henk de Klerk is 65 jaar, getrouwd, vader van een dochter en opa van 2 kleinkinderen. Vanaf zijn 60e heeft Henk al vier herseninfarcten gehad.

Ervaringen
“Ik herken nu mijn eigen gedrag”

Eric was 41 jaar toen zijn leven in 2005 compleet overhoop werd gegooid door een scooterongeluk. Na een half jaar revalidatie kwam hij weer thuis. Mét hersenletsel, maar zonder inzicht in hoe hij was veranderd en hoe hij ermee om kon gaan.

Nieuws
Vacature: Hersenz zoekt Coördinator Behandeling 0,5 fte (18 uur per week)

Ga jij de landelijke coöperatie inhoudelijk aansturen? Hersenz is een op maat samengesteld behandelprogramma voor mensen met niet­-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Met het behandelprogramma kunnen mensen na revalidatie nog stappen maken om de kwaliteit van leven substantieel te verbeteren. Samen met hun naasten. Het programma wordt door 13 zorgorganisaties landelijk aangeboden. Voor de inhoudelijke aansturing van het behandelprogramma zoeken we een Coördinator Behandeling die de huidige coördinator opvolgt. Ben jij enthousiast, deskundig en verbindend? Lees dan snel verder!

Ervaringen
“Ik kan beter omgaan met mijn prikkelgevoeligheid”

Eric Jansen is 48 jaar, alleenstaand en vader van een 21-jarige zoon. In juni 2019 kwam Eric tijdens zijn fietstraining, ter voorbereiding op Triatlon Stein, ten val. Hij raakte buiten bewustzijn en werd door wandelaars gevonden.

Pagina's