Schrijf een review of geef een beoordeling

Wie een bepaalde behandeling op het oog heeft, is benieuwd naar de ervaringen van anderen. Heb je zelf ervaring met Hersenz? Schrijf dan een review of geef een beoordeling.

Op de website wegwijzer-hersenletsel.nl kunnen mensen met NAH of hun naasten terecht voor aanbod dat kan helpen om te leren omgaan met hersenletsel. Bijvoorbeeld boeken, behandelingen, zorg en apps. Uiteraard is Hersenz ook op deze site te vinden. Mensen die ervaring hebben met Hersenz kunnen op deze site hun mening geven en zo degenen die benieuwd zijn naar de ervaringen van anderen helpen.

Zo werkt het

Volg de volgende vijf stappen om een review te schrijven of beoordeling te geven:

  • Ga naar wegwijzer-hersenletsel.nl
  • Zoek in het zoekvenster vervolgens op Hersenz en op de plaats waar jij Hersenz hebt gevolgd.
  • Selecteer uit de resultaten de organisatie waar jij Hersenz hebt gevolgd.
  • Geef in de rechterkolom onder 'Waardering voor dit aanbod' door middel van het aantal sterren jouw beoordeling.
  • Door te klikken op de button 'Wat vind jij?' kun je een review schrijven.

 

 Alvast ontzettend bedankt voor je bijdrage!

Veelgestelde vragen over hersenletsel
Wat zijn de oorzaken van hersenletsel?

Jaarlijks lopen zo’n 140.000 mensen hersenletsel op, van wie er 40.000 forse blijvende beperkingen eraan overhouden. En in totaal zijn er maar liefst zo'n 650.000 Nederlanders die beperkingen ervaren als gevolg van niet-aangeboren hersenletsel. Lees verder.

Wat zijn de gevolgen van hersenletsel?
Hersenletsel kan gevolgen hebben voor verschillende gebieden van het functioneren, zoals bewegen (motoriek), denken (cognitie) en emoties en gedrag. Vooral de minder zichtbare gevolgen zorgen voor onverwachte problemen voor de persoon zelf en voor naasten. Lees verder.
Hoe herken ik klachten als gevolg van hersenletsel?

De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel kunnen leiden tot uiteenlopende klachten. Veelvoorkomende klachten zijn vermoeidheid, vergeetachtigheid, snel overprikkeld raken, nergens toe komen. Lees verder.

Zijn klachten na hersenletsel altijd direct zichtbaar?

Klachten na hersenletsel zijn niet altijd direct zichtbaar. Vaak komen klachten juist pas naar voren na verloop van tijd, bijvoorbeeld als iemand weer thuiskomt van revalidatie of zijn werk of hobby weer wil oppakken. De onzichtbare gevolgen van hersenletsel, zoals problemen met concentratie, vermoeidheid of overprikkeling komen vaak pas later aan het licht. Lees verder.

Welke zorg is er na hersenletsel?

De zorg die geboden wordt na hersenletsel kan verdeeld worden in drie fasen. In de acute fase verblijft de patiënt vaak in het ziekenhuis. Als de patiënt medisch stabiel is gaat de herstelfase in, waarin door middel van revalidatiebehandeling wordt gewerkt aan maximaal herstel. De chronische fase begint als de patiënt klaar is met revalidatie en weer thuis is. Daar ervaart hij de gevolgen van het hersenletsel in het dagelijks leven. Lees verder.

Kan ik leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel?

Een deel van de mensen met hersenletsel herstelt nooit volledig. Maar dat wil niet zeggen dat er aan de klachten die mensen ondervinden in het dagelijks leven, niks meer gedaan kan worden. Mensen kunnen nieuwe manieren aanleren om met beperkingen om te gaan. Ook kan intensieve behandeling in een latere fase nog veel verbeteren aan de kwaliteit van leven. Lees verder.