Informatiebijeenkomsten Noordoost-Brabant

Woont u in de omgeving van Den Bosch, Oss-Uden-Veghel, Sambeek, Eindhoven of Helmond en bent u geïnteresseerd in het behandelprogramma van Hersenz? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die komende weken gehouden worden. 

Den Bosch, locatie SWZ, Van Heurnstraat 2

dinsdag 24 oktober van 15.30 – 17.30 uur
donderdag 9 november van 15.30 – 17.30 uur 

 

Eindhoven, Gagelboschplein 200

zaterdag 4 november, 10.00 tot 12.00 uur
zaterdag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur
 

Regio Oss-Uden-Veghel,  Buurthuis Kortfoort, Floraliastraat 93

zaterdag 28 oktober van 10.00 – 12.00 uur 

 

Sambeek, Activiteitencentrum Sambeek, W. Churchilllaan 7

donderdag 2 november van 16.30 – 18.00 uur in .

 

Eerde, Gemeenschapshuis De Brink, St. Antoniusplein 7

zaterdag 11 november van 10.00 – 12.00 uur

 

Helmond, Lunchroom De Keyser, Torenstraat 17, 5701 SH Helmond

zaterdag 18 november van 10 – 12 uur
donderdag 23 november van 16.30 – 18.00 uur 
 
Geinteresseerd in één van deze bijeenkomsten? Dan kunt zich aanmelden via behandeling@swzzorg.nl onder vermelding van de plaatsnaam of belt u naar 0499-471 241

 

Interessant? Lees ook deze nieuwsartikelen
Geen groepsbehandelingen, intakes zoveel mogelijk via beelbellen

In Nederland blijft het aantal besmettingen met het nieuwe corona-virus groeien. De Hersenz-organisaties hebben maatregelen getroffen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Alle groepsbehandelingen zijn stopgezet. Waar mogelijk worden cliënten behandeld via beeldbellen. Nieuwe aanmeldingen kunnen doorgaan. Ook intakes proberen we zoveel mogelijk via beeldbellen door te laten gaan.

Radiospotje!

Op de radiozender Q-Music is de radiospot van Hersenz komende week te beluisteren. Daar zijn we enorm blij mee, want Q-Music heeft de zendtijd als kerstcadeautje aangeboden! U kunt het radiospotje hier ook beluisteren

Wilt u het spotje delen met iemand ? Dat kan makkelijk via de knoppen hieronder. 

Samenwerking met revalidatie biedt voordelen

Ongeveer tien procent van de mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt terecht in een revalidatiecentrum. Hersenz biedt mensen behandeling die klaar zijn met revalideren of die rechtstreeks uit het ziekenhuis komen. Samenwerking tussen revalidatiecentra en de veertien Hersenz-organisaties biedt voordelen voor de cliënt en vindt op steeds meer plaatsen in Nederland plaats.

's Heeren Loo treedt toe tot Hersenz

Hersenz verwelkomt ’s Heeren Loo met ingang van 2020 als veertiende partner van het netwerk Hersenz. ’s Heeren Loo gaat binnen Hersenz bijdragen aan de verbetering van intramurale zorg voor mensen met hersenletsel, bijvoorbeeld door de inzet van de door Hersenz al ontwikkelde behandeling in woonvoorzieningen.

Iedereen kiest voor de iPad

Hersenz bestaat uit verschillende behandelmodules. Voorheen kregen cliënten bij elke module een papieren map met uitleg en oefeningen. Sinds 2018 is het behandelprogramma online beschikbaar op het platform Jouw Omgeving en werken veel behandelaren en cliënten met de iPad of op de laptop of PC.

Pagina's