Doneer je sociale stem!

Zit jij op Twitter, Facebook of LinkedIn? En zou je de berichten van Hersenz willen delen met jouw vrienden, volgers en connecties? Doneer dan je sociale stem! Hoe meer mensen onze berichten delen, hoe meer mensen we kunnen bereiken én helpen!

Door je sociale stem te doneren, geef je ons toestemming om belangrijke berichten van Hersenz op de tijdlijn te plaatsen van jouw social media account(s).

DELEN GAAT VANZELF 

Dat doneren van je sociale stem gaat heel makkelijk en veilig met PostSpeaker. Via deze tool kun je Hersenz toestemming geven om maximaal twee berichten per maand op jouw social media accounts te plaatsen. Je bepaalt zelf welke accounts je beschikbaar wilt stellen en voor hoe lang. De berichten die we willen publiceren zijn informatief en relevant voor mensen met hersenletsel en hun naaste(n). 

Het grote voordeel is dat we op deze manier je niet telkens lastig hoeven te vallen met de vraag of je een bericht wilt delen. Dat gaat vanzelf. Je deelt dus eigenlijk op de automatische piloot!

Om ervoor te zorgen dat je wel altijd weet wat er geplaatst gaat worden, krijg je vooraf per email bericht. Daarnaast krijg je altijd 3 dagen 'bedenktijd'. Mocht je een bericht niet willen delen, dan kun het eenvoudig afwijzen. Bovendien kun je altijd je eigen tekst aan een bericht toevoegen.

Zo doneer je jouw sociale stem

  • Ga naar de aanmeldpagina en maak een account aan met een emailadres en wachtwoord. 
  • Koppel je social media accounts door op de betreffende buttons te klikken. 
  • Houd vanaf nu je mailbox in de gaten. Zodra Hersenz berichten heeft ingepland, ontvang je daarvan per mail bericht. 

Tot slot nog DIt

  • Voor Facebook geldt dat je de tekst in het berichtenveld moet overnemen of je eigen tekst moet opgeven. Doe je dat niet, dan wordt alleen de link van het bericht (met bijbehorende afbeelding, titel en omschrijving) gepost.
  • Wil je ook een bedrijfspagina van LinkedIn of Facebook koppelen, vergeet dan niet die te activeren.
  • Heb je LinkedIn gekoppeld, dan zul je eens in de twee maanden je koppeling moeten verversen. Hiervan krijg je twee weken vantevoren via PostSpeaker bericht.

 
Hieronder vind je nog een aantal vragen op de meest veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar peter@postspeaker.com.

Alvast ontzettend bedankt voor je hulp!

Veelgestelde vragen over het doneren van je sociale stem
Wat voor berichten willen jullie op mijn accounts plaatsen?

De berichten die we willen publiceren zijn informatief en relevant voor mensen met hersenletsel of hun naaste(n). Voorbeelden hiervan vind je op onze Facebookpagina. De berichten bevatten geen reclame.

Hoe zit het met mijn logingegevens?

Om je sociale stem te doneren, dien je in te loggen op jouw social media accounts. Dit gaat versleuteld via de API van het betreffende netwerk. Jouw logingegevens hoef je niet met ons te delen en blijven dus privé.

Hoeveel berichten willen jullie op mijn account(s) plaatsen?

Hersenz zal maximaal twee berichten per maand op jouw social media accounts plaatsen. Bij elk bericht krijg je voor publicatie de gelegenheid om een bericht te bekijken, de tekst te wijzigen of een bericht toch niet te posten.

Hoe weet ik wat jullie gaan plaatsen op mijn account(s)?

Om ervoor te zorgen dat je altijd weet wat er geplaatst gaat worden, krijg je vooraf een email met alle berichten die klaar staan voor publicatie.

Wat als ik wil stoppen met het delen van berichten van Hersenz?

Jij bepaalt zelf hoe voor lang je jouw sociale stem wilt doneren. Via PostSpeaker kun je op ieder moment jouw toestemming intrekken en de koppelingen verwijderen.

Welke gegevens van mij worden gebruikt?

Behalve jouw naam en emailadres gebruiken we geen andere persoonlijke gegevens. Jouw emailadres wordt enkel gebruikt voor informatie omtrent het gebruik van PostSpeaker.